• DSCF2818

Laminaat is tegenwoordig in zeer verschillende designs en kwaliteiten verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Je kunt er op een prachtige manier een ruimte mee aankleden en zo een verzorgt uiterlijk meegeven. Het is niet zo moeilijk om uit te rekenen hoeveel vierkante meter laminaat er in een ruimte gelegd moet worden.

 

Informatie of offerte aanvragen: Contact

Mijn projecten: Projectoverzicht

 

U moet wel 10% extra rekenen voor het verzagen. Maar hoe verder...? ... kliklaminaat gaat soms moeilijk in elkaar, afbrekende randjes, het afwerken langs de randen en het uitmeten in ruimtes die niet helemaal recht zijn vereist toch vaak enige ervaring. Op dit punt schieten we graag te hulp, u koopt het laminaat, de ondervloer en de plinten, wij zorgen voor nette plaatsing en afwerking van de materialen. We hebben de juiste gereedschappen, kennis en ervaring om de vloer netjes, conform uw wensen, te leggen.

Als richtprijs hanteren we een legprijs van € 5,00 (incl. BTW) per m2. We rekenen de verwerkte vierkante meters af en u bent geen voorrijkosten verschuldigd mits de afstand redelijk is. De prijs voor het plaatsen van de plinten is in overleg, afhankelijk van de gekozen soort plint. Uiteraard kunnen we ook een totaalprijs afspreken voor uw klus.