Bent u de huidige badkamer of het toilet zat, lekkage, viezigheid of tegels uit het jaar nul? Ik verbouw of renoveer uw badkamer en toilet volledig. Samen nadenken over een nieuwe indeling, leidingen verleggen, sanitair aansluiten en keurig geplaatste wand- en vloertegels. Uiteraard plaats ik ook badkamers in nieuwbouw. Omdat verbouwen maatwerk is, vind er soms een bezichtiging plaats voor er een offerte wordt uitgebracht. Soms volstaat het uitwisselen van informatie per mail.

 

 

 

Badkamerinstallatie werkwijze:
De badkamerinstallatie is een complex project. Naast het aanleggen van leidingen moeten er soms wanden worden geplaatst waarna alles wordt betegeld, het gaat dus heel wat verder dan de installatie van sanitair. Uw project is bij Differente in goede handen omdat we over de nodige kennis en ervaring beschikken. Bij Differente krijgt u 3 jaar garantie op al het installatiewerk. De verbouwing van een volledige badkamer neemt gemiddeld 2 weken in beslag. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van de bestaande situatie en uw wensen. Stapsgewijs houdt de badkamerinstallatie het volgende in: Eerst moet alles gesloopt worden, indien nodig worden ook de bestaande tegels verwijderd .De maten worden uitgezet .De locatie van leidingen, afvoer, wandcontactdozen enz. wordt bepaald .Er worden sleuven voor leidingen in de muur en vloer gefreesd .Indien nodig wordt er gestuct .De wanden worden voorgestreken om de tegels goed te laten hechten .De wanden worden van tegels voorzien en gevoegd .De vloertegels worden gelegd .Indien gewenst wordt het plafond gemonteerd .Daarna kan het sanitair gemonteerd worden .Tenslotte wordt alles netjes gekit en schoongemaakt. Het resultaat is een badkamer waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Veel mensen hebben liever een hangend toilet dan een staand toilet. Het voordeel is dat er veel beter kan worden schoongemaakt omdat er gewoon onder de pot kan worden gedweild. Tevens kan het nieuwe toilet op de bij u passende hoogte worden gemonteerd. In maximaal 2-3 dagen wordt uw toilet weer als nieuw, hangend toilet, volledig nieuw betegelde wanden en vloer. Indien nodig wordt de toiletafvoer verlegd. Een nieuwe frisse look en makkelijk schoon te houden!

Informatie of offerte aanvragen: Contactformulier